Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Orez Cu Dovlecel Si Morcov

Orez Cu Dovlecel Si Morcov. 250 gr orez cu bob rotund 2 morcovi (mai mari si mai grosi) 1 lingurita praf de curry (madras de exemplu) 1 lingurita ghimbir razuit fin 4 linguri ulei 4 fire patrunjel sare. Bine, si cu restul legumelor. Se adauga orezul spalat si scurs, se lasa 2 minute, se pune apa pana se acopera orezul si sare. Se rumeneste putinorezul in uleiul incins,se stinge cu vin alb apoi adaugam dovlecelul. Separat (cand orezul este gata fiert) calim morcovul apoi adaugam orezul.

Dovlecelul, morcovul si ardeiul gras se taie cuburi. Am ras peste el si morcovul pe razatoarea mica si am pus si ceapa tocata marunt. Intre timp toaca in cuburi dovleceii si cealalalta jumatate de ardei gras. Reteta de placinta cu dovlecei si morcov a fost facuta inainte de vacanta si a avut un succes enorm la noi. In uleiul incins se caleste ceapa si morcovul;

Retete Cu Dovlecei Stefy Harnicutza
Retete Cu Dovlecei Stefy Harnicutza Source from : https://www.stefyharnicutza.ro/tag/retete-cu-dovlecei/
Un orez foarte simplu, insa combinatia cu vinetele face tot gustul. 3 cartofi 2 morcovi 1 dovlecel 1 ceapa 1 vanata 1 ardei gras 1 cutie rosii in bulion 1 ceasca de orez 1. Cartofi dulci, patrunjel radacina, sfecla rosie, morcov de mai multe culori…. Morcovi, radacina de patrunjel, pastarnac sau telina, ceapa verde, alba sau rosie, usturoi, ardei rosii (kapia, gogosari), mazare verde, pastai de fasole verde, dovlecei, buchetele de conopida sau broccoli. Se fierbe, cu capac la foc incet.

Separat (cand orezul este gata fiert) calim morcovul apoi adaugam orezul.

Am ras peste el si morcovul pe razatoarea mica si am pus si ceapa tocata marunt. Reteta de orez cu dovlecel de astazi este perfecta pentru zilele de post de pe timpul verii dar poate fi inclusa foarte bine in meniul zilnic al celor mici dar si a adultilor care au un stil de viata vegetarian. Se toarna sucul de rosii peste ceapa si se lasa pe foc înca 5 minute, amestecând cu o lingura de lemn. Cartofi dulci, patrunjel radacina, sfecla rosie, morcov de mai multe culori…. Adăugați legumele prăjite și orezul spălat în ea.

1 bucatica de ghimbir (razuita marunt). Cartofi dulci, patrunjel radacina, sfecla rosie, morcov de mai multe culori…. Se rumeneste putinorezul in uleiul incins,se stinge cu vin alb apoi adaugam dovlecelul. Am ras peste el si morcovul pe razatoarea mica si am pus si ceapa tocata marunt. Se toarna sucul de rosii peste ceapa si se lasa pe foc înca 5 minute, amestecând cu o lingura de lemn.

Absolut Delicios Pilaf Cu Legume Si Piept De Pui
Absolut Delicios Pilaf Cu Legume Si Piept De Pui Source from : http://www.absolutdelicios.ro/2015/05/pilaf-cu-legume-si-piept-de-pui.html
Intre timp toaca in cuburi dovleceii si cealalalta jumatate de ardei gras. Se fierbe, cu capac la foc incet. Morcovi, radacina de patrunjel, pastarnac sau telina, ceapa verde, alba sau rosie, usturoi, ardei rosii (kapia, gogosari), mazare verde, pastai de fasole verde, dovlecei, buchetele de conopida sau broccoli. Cand au lasat putina culoare se adauga si dovlecelul taiat fasii. 250 gr orez cu bob rotund 2 morcovi (mai mari si mai grosi) 1 lingurita praf de curry (madras de exemplu) 1 lingurita ghimbir razuit fin 4 linguri ulei 4 fire patrunjel sare.

Cu întoarcerea la rutină în acele zile de lucru mai mult, nimic mai bun decît o farfurie plină și plin de proprietăți bune pentru a ne ajuta să facem acea schimbare a ritmului în cel mai bun mod.

In uleiul incins se caleste ceapa si morcovul; Dovleceii se spala, se sterg cu un prosop absorbant de bucatarie, iar apoi se taie rondele de aproximativ un cm. Aici puteti adauga si putin piper si o lingura de fulgi de drojdie inactiva daca doriti. Un orez foarte simplu, insa combinatia cu vinetele face tot gustul. Mod de preparare orez cu dovlecel si rosii uscate.

Separat (cand orezul este gata fiert) calim morcovul apoi adaugam orezul. In uleiul incins se caleste ceapa si morcovul; O cana cu orez cu bobul rotund un morcov mare o telina mijlocie o ceapa mare rosie un ardei gras rosu un ardei gras verde o lingurita cu secretu. Orezul cu legume preparat după această rețetă este incredibil de gustos și sățios. Dovlecelul, morcovul si ardeiul gras se taie cuburi.

Pilaf De Orez Cu Ciuperci Si Alte Legume Reteta Simpla Savori Urbane
Pilaf De Orez Cu Ciuperci Si Alte Legume Reteta Simpla Savori Urbane Source from : https://savoriurbane.com/pilaf-de-orez-cu-ciuperci-si-alte-legume-reteta-simpla/
Se rumeneste putinorezul in uleiul incins,se stinge cu vin alb apoi adaugam dovlecelul. Se fierbe, cu capac la foc incet. Reteta culinara orez simplu cu morcov din categoria mancaruri cu legume si zarzavaturi. Se acopera si se lasa sa fiarba la temperatura mica pana cand legumele se inmoaie (aproximativ 20 de minute). 1 bucatica de ghimbir (razuita marunt).

2.dați morcovul prin răzătoarea mare.

Se tai dovlecelul bucatele , cu tot cu coaja, morcovul se da pe razatoare si se calesc in putin ulei. Bine, si cu restul legumelor. Se rumeneste putinorezul in uleiul incins,se stinge cu vin alb apoi adaugam dovlecelul. Reteta de placinta cu dovlecei si morcov a fost facuta inainte de vacanta si a avut un succes enorm la noi. Pofta buna la budinca biscuim!

Post a Comment for "Orez Cu Dovlecel Si Morcov"