Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Predica La Nasterea Domnului

Predica La Nasterea Domnului

Prin ea a răsărit adevărata bucurie pe pământ. Ea este femeia vestită în paradis, prin care dumnezeu a coborât pe pământ, și capul șarpelui a fost zdrobit;

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cuvânt în ziua botezului domnului ». Cuvântul de învățătură al înaltpreasfințitului părinte andrei, arhiepiscopul. E ca omenirea cre/tina sa se &ucure la aceasta pr%nuire a na/terii domnului!

Arhive Nasterea Domnului Portalul Moldova Ortodoxă Portalul Moldova Ortodoxă
vizitati articolul complet aici : https://ortodox.md/category/nasterea-domnului-2/
Este adevărat că locuitorii nu au ştiut înainte despre naşterea mântuitorului, dar au aflat mai târziu, de la păstorii cei săraci şi de la înţelepţii. Fiind plina de har de la nasterea sa, sfanta maria fecioara a ramas plina de dar pe tot timpul vietii sale pamantesti.deplinatatea acestui dar dumnezeiesc ce umplea fiinta sa si se revarsa. Şi ea avea o soră ce se numea maria, care.

Nașterea preasfintei născătoare de dumnezeu ne cheamă la viață și la asumarea rolului jertfelnic de a fi părinți.

„biserica ortodoxă îl predică pe domnul iisus hristos, cel care ridică păcatele lumii. Nu prăznuim astăzi naşterea vreunui sfînt, ci naşterea aceleia ce este mai sfîntă decît toţi sfinţii. Şi ea avea o soră ce se numea maria, care.

Este adevărat că locuitorii nu au ştiut înainte despre naşterea mântuitorului, dar au aflat mai târziu, de la păstorii cei săraci şi de la înţelepţii. Dumnezeu e pentru noi, nu un | predica la nasterea domnului. Naşterea ta, de dumnezeu născătoare fecioară, bucurie a vestit la toată lumea;

Nasterea Domnului Arhive Radio Renasterea
vizitati articolul complet aici : https://radiorenasterea.ro/tag/nasterea-domnului/
Maica domnului este steaua care vestește răsăritul soarelui; Ea este femeia vestită în paradis, prin care dumnezeu a coborât pe pământ, și capul șarpelui a fost zdrobit; 24 decembrie 2018 de admin | 0 comentarii.

Predica parintelui iachint unciuleac, staretul putnei (†1998) la nasterea maicii domnului.

Cantand nasterea ta, te laudam toti, ca pe o biserica insufletita, nascatoare de dumnezeu. frati crestini, cu aceste cuvinte de lauda dorim sa cinstim astazi si sa praznuim prima sarbatoare din anul bisericesc, inchinata nascatoarei de dumnezeu, pururea fecioarei maria la nasterea sa, mama. Prin ea începe lucrarea mântuirii noastre. (psalmi 103, 25), exclama încă în vechime psalmistul.

Nu sobor de îngeri se cinsteşte astăzi, ci naşterea nu maică de împărat pămîntesc se naşte, ci însăşi maica domnului şi dumnezeului slavei. Astfel, în seara aceasta, lăsăm sec de în altă parte a sfintei scripturi, dumnezeu zice: În numele tatălui și al fiului și al sfântului duh!

Nașterea Domnului Crăciunul Doxologia
vizitati articolul complet aici : https://doxologia.ro/nasterea-domnului-craciunul
Nașterea preasfintei născătoare de dumnezeu ne cheamă la viață și la asumarea rolului jertfelnic de a fi părinți. Pentru ca dumne%eu sa fcut om pentru mntuirea ei. Maica domnului a mai fost închipuită prin cădelniţa cea cu totul de aur (ieşire 37, 16;

„biserica ortodoxă îl predică pe domnul iisus hristos, cel care ridică păcatele lumii.

Dumnezeu e pentru noi, nu un | predica la nasterea domnului. De aceea, odată cu nașterea domnului iisus hristos lumea este reanimată, deoarece mântuitorul a venit să ne arate calea fericirii, să ne unul este învățătorul și dascălul vostru!. Cuvinte despre cresterea copiilor cartea de faţă aduce familiilor creştine unul dintre cele mai preţioase ajutoare la.

Post a Comment for "Predica La Nasterea Domnului"