Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Sif Banat Crisana Dividende 2016

Sif Banat Crisana Dividende 2016

Dividendele acordate de sif banat crisana s.a. Sif banat crisana sa is a romanian investment fund.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Acţionarii sif banat crişana vor discuta astăzi repartizarea profitului pe anul trecut, în condiţiile în care adunarea generală ordinară nu a întrunit, ieri, cvorumul dividende, în cuantum de 80% din profitul pe anul trecut, adică 0,1098 lei/acţiune. Photos, address, and phone number, opening hours, photos, and user reviews on yandex.maps. Începând cu anul 2016 dividendele sunt impozitate cu 5% impozitul fiind rețiunt la sursă astfel.

La Sif Banat Crisana Dividend Cu Randament De 2 Sau Răscumpărări De Acţiuni 25 03 2020 Bursa Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.bursa.ro/la-sif-banat-crisana-dividend-cu-randament-de-2-procente-sau-rascumparari-de-actiuni-68332938
In schimb, propunerea de distribuire de dividende in suma bruta de 0,1098 lei/actiune (80% din profit) a fost respinsa. Sif banat crisana sa is a romanian investment fund. Ziarul bursa5 hr ago47%cityfalcon score showing relevance.

Nici sif transilvania nu ar vrea sa plateasca dividende.

Ziarul bursa5 hr ago47%cityfalcon score showing relevance. În conformitate cu hotărârile adoptate de adunarea generală ordinară a acţionarilor s.i.f. 05/18/2012 dividend sif1 pe 2011 0.1000 brut.

Începând cu anul 2016 dividendele sunt impozitate cu 5% impozitul fiind rețiunt la sursă astfel. Sif banat crisana sa is a romanian investment fund. Last updated on nov 16, 2015.

Depozitar Central Economica Net
vizitati articolul complet aici : https://www.economica.net/tag/depozitar-central
Dividendele acordate de sif banat crisana s.a. Ştiri de ultimă oră, articole, opinii, analize, imagini, video. Ziarul bursa5 hr ago47%cityfalcon score showing relevance.

Ziarul bursa5 hr ago47%cityfalcon score showing relevance.

Sif banat crisana a adus investitorilor cel mai mare randament total* in 2016, de 9.5%. Acţionarii sif1 au aprobat, ieri, derularea unui program de. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform regulamentului ue 679/2016.

Member of the executive management board. Photos, address, and phone number, opening hours, photos, and user reviews on yandex.maps. Acţionarii sif banat crişana vor discuta astăzi repartizarea profitului pe anul trecut, în condiţiile în care adunarea generală ordinară nu a întrunit, ieri, cvorumul dividende, în cuantum de 80% din profitul pe anul trecut, adică 0,1098 lei/acţiune.

Sif Banat Crisana Sif1 Stock Price Rosifaacnor2 Marketscreener
vizitati articolul complet aici : https://m.marketscreener.com/quote/stock/SIF-BANAT-CRISANA-6500592/
Ziarul bursa5 hr ago47%cityfalcon score showing relevance. Plata dividendelor se face in termen de 6 luni de la data adunarii generale ordinare a actionarilor. Astfel, valoarea dividendului brut este de 10 bani pe actiune, conform unui comunicat remis bursei de valori bucuresti.

Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform regulamentului ue 679/2016.

Ştiri de ultimă oră, articole, opinii, analize, imagini, video. Titlurile au scăzut cu până la 8,7%, iar la ora 12:30 se. Member of the executive management board.

Post a Comment for "Sif Banat Crisana Dividende 2016"