Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Intrebari De Logica Pentru Copii

Intrebari De Logica Pentru Copii

18 întrebări de logică, ce par simple doar la prima vedere. 8k reads 264 votes 23 part story.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Nu şi acesta, vă garantăm. Daca esti soferul unui autobuz , iar din acesta coboara3 fete urca 5 baieti, si mai coboara 3 copii , care este numele soferului? Iată o colecţie de problemuţe haioase şi provocatoare, care îţi vor pune la încercare.

5 Tipuri De Teste De Logică Potrivite Pentru Copii și Adolescenți Logiscool
vizitati articolul complet aici : https://www.logiscool.com/ro/blog/2020-03/teste-logica-copii
Îți prezentăm șase teste pe care mulți oameni ajunși la maturitate. Iată șase întrebări de logică la care adulții răspund destul de greu, chiar dacă soluțiile sunt atât de simple, încât orice copil le poate găsi. Sunt 3 camere in care esti obligat sa intri si sa alegi in care ai vrea sa supravietuiesti:

10 întrebări, îmagini logice,întrebări de logică,probleme de logică,test cu imagini și numere, test de perspicacitate, test de inteligență, test de logică.

Acasa » ca să știm » întrebări capcană, întrebări de logică, întrebări inteligente. 6.ce intra de trei ori in femeie ? Exemple de întrebări din quizul intrebari simple de logica pentru copii.

Aceștia fac un tragic accident rutier. Afla care sunt intrebarile la care raspund corect doar geniile. Exemple de întrebări din quizul întrebări amuzante de logica.

10 Probleme Capcană Pentru Copii și Părinți Isteți Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=CREuOH2FSRg
Îți prezentăm șase teste pe care mulți oameni ajunși la maturitate. 7.mama lui ionel are 5 copii : Mama are cu 21 de ani mai mult decat copilul ei si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tanar decat mama.

Un roman care trăieşte în bucuresti poate fi înmormântat la chisinau?

O selecție de întrebări de logică pentru copii și maturi. Sunt 3 camere in care esti obligat sa intri si sa alegi in care ai vrea sa supravietuiesti: Daca esti soferul unui autobuz , iar din acesta coboara3 fete urca 5 baieti, si mai coboara 3 copii , care este numele soferului?

Care este continuarea logică a șirului. Care este singura întrebare la care se răspunde cu nu pentru că ar fi imposibil să se răspundă cu da? O selecție de întrebări de logică pentru copii și maturi.

13 Intrebari De Logica Ideas Imagini Amuzante Amuzant Pisici Haioase
vizitati articolul complet aici : https://ro.pinterest.com/doinamatei1982/intrebari-de-logica/
Get notified when întrebări de logică!!! 6.un ou fierbe în 4 minute.cît timp fierb 5 ouă? Care este continuarea logică a șirului.

Joi, 28 ianuarie 2016, 18:31 actualizat joi, 28 ianuarie 2016, 18:54.

Câte strângeri de mână vor fi în total? Găsiți imaginea care urmează în mod logic. Care este singura întrebare la care se răspunde cu nu pentru că ar fi imposibil să se răspundă cu da?

Post a Comment for "Intrebari De Logica Pentru Copii"